HulpjesTekst in stekenLettertype Dublin

 | HOME |     | SITEMAP | CONTACT | WIE & WAT | BESTELINFO |
stitchpoint
Madame Primula

Apple Square

Rosi Rosa

Saintpaulia Blues

Booming Blooming

Little Fellows

 Alphabet Jam

 My Aunties Garden

 Carpe Diem

 Vogeleieren - Bird Eggs

 Happiness

 Holland at Sea in Cross Stitch

 Happy to Love You

 Because of You

This text in font Dublin was charted on 2019.02.21 at www.stitchpoint.com  —  for personal use only.
© 2006-2019 Stitchpoint
Letter wissen met een dubbele muisklik op de getypte letter.
Maak van je eigen tekst een telpatroon. Toets met de roze letterknoppen de gewenste tekst in. Dubbelklik een getypte letter wissen om deze te verwijderen. Onder de knop 'EXTRA' vind je nog speciale lettertekens, symbolen en accenten. Met de enterknop begin je een nieuwe regel. Vóór de enterknop staan spatietoetsen van verschillende breedte voor ruimte tussen de woorden of letters. Direct ná de enterknop staan toetsen die een groter werkveld geven. Die maat heeft geen effect op het printen. Bij het printen zal de tekst afbreken op paginabreedte. Je moet zelf je printer instellen op 'staand' of 'liggend'.
Een kruissteektekst in het lettertype Dublin heeft een basishoogte van 5 steken (denk aan de m) en met stok (k) en staart (y) erbij is het bereik 10 steken, de basisbreedte is 4 steken (o en n).
Deze kruissteekletters krijgen een ophaal en spatie mee. Bij sommige lettercombinaties moet je die ophaal verlengen; Bij andere combinaties plaats je de ophaal een hokje hoger of lager.

Wil je de afgedrukte tekst nog knippen en plakken? Gebruik dan dit passende ruitjespapier als basis voor je compositie.Love this Writing Tool?
Buy me a cup of coffee
while I'm improving this website.Tell your friends about the
Cross Stitch Writing Tool